Partners | Help to Help

CONTACT US TODAY AND LEARN MORE

Contact us!

 

 

Our partners

 

 

Moderna Försäkringar - Företag & Industri, försäkrar allt från små och medelstora företag till stora, internationella koncerner. Vi är passionerade och dedikerade försäkringsgivare som levererar skräddarsydda försäkringslösningar utifrån varje företags unika behov. Med transparens och engagemang erbjuder vi de bästa lösningarna till såväl det lilla enmansföretaget som till stora koncerner.


 

Bravura har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning och är idag ett av de snabbast växande företagen inom branschen. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Med Help to Help har vi hittat ett samarbete där vi får möjlighet att påverka förutsättningarna för människor genom utbildning, vilket i sin tur kan leda till samhällsutveckling i andra delar av världen.

 

Committed to sustainable productivity

Atlas Copco is a world-leading provider of sustainable productivity solutions. We serve customers in more than 180 countries with products and service focused on productivity, energy efficiency, safety and ergonomics.

Mazars SET erbjuder ett komplett utbud av professionella tjänster inklusive revision, skatt, redovisning, finansiell rapportering/IFRS, Corporate Finance/företagsfinansiering och bolagsärenden för ett brett spektrum av kunder inom olika branscher.

 

Upplevelseresor för nyfikna har varit TEMAs specialitet från starten 1971. Resenärerna kan välja mellan allt från kulturella rundresor till natursköna vandringar, cykelresor, flodkryssningar, safariresor, weekend i storstäder och mat- och vinresor. Med tanke på våra många resor till Tanzania genom åren är det en självklarhet att stötta Help to Help och deras verksamhet i landet.