Bli Månadsgivare | Help to Help

 

INVESTERA HÅLLBART I KUNSKAP VARJE MÅNAD -

BLI MÅNADSGIVARE!

 

Help to Help grundade sig ur en tanke: hur kan man med begränsade medel skapa så stor samhällsnytta som möjligt?

Idén blev att satsa på högskoleutbildningar till unga personer i Tanzania. I landet råder det stor brist på utbildade sjuksköterskor, lärare och ingenjörer. En anledningen är att färre än 4 % av befolkningen studerar vidare på högskolenivå. Men det finns många unga som inte vill något annat än att utbilda sig och skapa en positiv förändring i det samhälle de lever i. Utmaningen för de flesta är att en högskoleutbildning kostar cirka 6.000 SEK per år. Tillsammans med våra fantastiska månadsgivare och crowdfundare har Help to Help hittills kunnat möjliggöra högskoleutbildning för över 100 studenter, och många är just nu på väg ut i arbetslivet för att göra skillnad på riktigt.

 

Med dig som månadsgivare kan vi ge fler stipendier till unga changemakers och fortsätta möjliggöra utveckling i Tanzania. För att visa vår uppskattning skickar vi ut e-magasinet "Good News" till alla månadsgivare varannan månad. I den får du en djupare inblick i vårt arbete och våra studenter. Summan du bidrar med varje månad går direkt till universitetsavgifter för våra studenter. De 10% som läggs på ditt månadsbidrag täcker bankkostnaderna som uppstår vid överföring.

Varmt välkommen som månadsgivare!

Malin Cronqvist

Vi lovar dig att ditt bidrag kommer skapa positiv förändring för många i Tanzania
- både idag och imorgon!


 

 

 

 

 

Become a monthly donor and support all the Help to Help students on a continuous basis. You can change or cancel your monthly donation at any time. We promise you that any amount will make a big difference now and create a large impact in the long run. Welcome to our journey towards positive development in Tanzania!

SEK
/mån
SEK
/mån
SEK
/mån
SEK
/mån
VANLIGA FRÅGOR

 

Vilken skillnad gör mitt bidrag?

Oavsett vilken summa du väljer lovar vi att ditt bidrag kommer göra stor skillnad! En snittutbildning kostar cirka 6.000 kr per år. Bidrar du med 150 kr i månaden betalar du alltså en tredjedel av kostnaden för en utbildning. För att bekosta en hel utbildning kan du bidra med 500 kr i månaden. Om du vill bidra med en mindre summa som 30 kr i månaden lovar vi att du ändå gör stor skillnad - endast 15 månadsgivare med den summan täcker en hel utbildning!

 

När dras pengarna varje månad?

Dina pengar dras efter varje månadsskifte.

 

Kan jag känna mig trygg med att skriva in mina kortuppgifter?

Ja, du kan känna dig trygg. Betalningen går alltid via en krypterad anslutning. Vi sparar inga kortuppgifter på vår sida. Kortbetalningen sköts av DIBS som är en av Sveriges ledande företag inom kortbetalningar online.

 

Är det någon bindningstid?

Nej, vill du avsluta eller pausa ditt månadsgivande går du in på din Help to Help-profil och avbryter din donation.

 

Hur mycket av mitt bidrag går fram?

För att 100% av ditt bidrag ska gå fram adderar vi en administrationsavgift på 10% av ditt bidrag. Administrationsavgiften täcker bankernas konto- och överföringssavgifter som krävs för att kunna förmedla terminsavgifterna till studenterna. Väljer du att bli månadsgivare på 30 kr/månaden kommer månadsbetalningen alltså att bli 33 kr/månad.

 

Vad är Good News?

Good News är vårt e-magasin som är exklusivt för Help to Helps månadsgivare och utkommer varannan månad via mejl. I varje nummer skriver en ny student. Du får en unik inblick i vad som händer i Tanzania, hur våra studenter tänker om framtiden och hur det går för Help to Help.

 

Fick du inte din fråga besvarad?

Skicka oss ett mejl till info@helptohelp.se så besvarar vi den!