Partners | Help to Help

ENGAGERA DITT FÖRETAG -

VAR MED PÅ VÅR RESA

Bidra till konkret samhällsutveckling genom att möjliggöra kunskap och utbildning! Tillsammans med Help to Help, kan ni öka ert samhälleliga ansvar, engagera anställda och bidra till långsiktig samhällsutveckling. Vi värdererar personliga och transparenta relationer med våra partners och tror att varje samarbete är unikt, därför skräddarsyr vi varje samarbete efter era behov, utmaningar och mål.

Vår vision är bli den största erhållaren av stipendier för högskolestudier i utvecklingsländer. Ditt företag kan vara med på den resan mot positiv och konkret förändring. Läs mer och kontakta oss nedan!

Vi brinner för ömsesidigt och konkret värdeskapande

Vi värderar personliga relationer med våra partners och tror på ömsesidigt värdeskapande för ett lyckat samarbete. Varje relation är unik och därför skräddarsyr vi varje partnerskap så att samarbetet når ut internt och externt på mest lämpat sätt. På så vis adderar vi värde till ert varumärke på ett tydligt sätt.

Vi lyfter internt engagemang och bidrar till ökad stolthet

Vår inspirerande story om hur vi skapar positiv förändring på ett nytänkande sätt har blivit flitigt omskriven i media de senaste åren. Men allra bäst berättar vi storyn på plats - för anställda, ledningsgruppen eller kunder. Tillsammans säkerställer vi att era medarbetare engageras i samarbetet. Engagemang som skapar stolthet, och som märks.

KONTAKTA OSS FÖR ATT VETA MER

Kontakta oss!

 

 

 

 

VÅRA PARTNERS

 

 

Moderna Försäkringar - Företag & Industri, försäkrar allt från små och medelstora företag till stora, internationella koncerner. Vi är passionerade och dedikerade försäkringsgivare som levererar skräddarsydda försäkringslösningar utifrån varje företags unika behov. Med transparens och engagemang erbjuder vi de bästa lösningarna till såväl det lilla enmansföretaget som till stora koncerner. Läs mer om oss på vår hemsida.

 

 

Bravura har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning och är idag ett av de snabbast växande företagen inom branschen. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Med Help to Help har vi hittat ett samarbete där vi får möjlighet att påverka förutsättningarna för människor genom utbildning, vilket i sin tur kan leda till samhällsutveckling i andra delar av världen. Läs mer om Bravura på deras hemsida.

 

 

Upplevelseresor för nyfikna har varit TEMAs specialitet från starten 1971. Resenärerna kan välja mellan allt från kulturella rundresor till natursköna vandringar, cykelresor, flodkryssningar, safariresor, weekend i storstäder och mat- och vinresor. Med tanke på våra många resor till Tanzania genom åren är det en självklarhet att stötta Help to Help och deras verksamhet i landet.

 

Committed to sustainable productivity

Atlas Copco is a world-leading provider of sustainable productivity solutions. We serve customers in more than 180 countries with products and service focused on productivity, energy efficiency, safety and ergonomics.