NEWS & MEDIA

Blog post

2023-05-11

Ta del av Help to Helps årsredovisning för 2022

Vi på Help to Help är stolta över att kunna presentera vår årsredovisning för det gångna året. Några höjdpunkter är att vi under året betalade skolavgifter för 431 briljanta changemakers, och 129 tog examen. Totalt passerade vi över 700 studenter i stipendieprogrammet och över 9 000 unga har tagit del av aktiviteter inom Help to Help Academy. Vi lanserade Help to Helps alumninätverk och slog rekord i insamlade medel.

Vi på Help to Help är stolta över att kunna presentera vår årsredovisning för 2022. Det har varit ett år med många spännande händelser och här följer några höjdpunkter som vi vill dela med oss av:

Under året betalade vi skolavgifter för 431 briljanta changemakers och 129 tog examen. Vi är glada att fortsätta stötta unga changemakers på deras resa till att skapa positiv förändring i sina lokalsamhällen. Totalt passerade vi över 700 stipendiater i stipendieprogrammet och över 9 000 ungdomar har tagit del av aktiviteter inom Help to Help Academy.

Vi lanserade Help to Helps alumninätverk som består av tidigare stipendiater och syftar till att skapa en plattform för alumnerna att dela erfarenheter, stötta varandra i arbetslivet och bidra till den yngre generationens changemakers.

Vi är också stolta över att vi slog rekord i insamlade medel under året. Vi har etablerat flera nya långsiktiga partnerskap med företag som vill investera i hållbar utveckling i Östafrika. Under året slog vi även rekord i antalet månadsgivare. Tack till alla partners, månadsgivare och volontärer som väljer att stötta Help to Help och unga changemakers!

Klicka här för att ta del av årsredovisningen.

Läs mer i artikeln här.

 DONATE NOW!