NEWS & MEDIA

Press release
2023-12-01

Jenni Ginström ny tillförordnad vd för Help to Help

Help to Helps vd Clara Luthman går på föräldraledighet och Jenni Ginström tar över stafettpinnen som tillförordnad vd. Jenni har jobbat på Help to Help i två år med ansvar för partnerskap och kommunikation och har i bagaget en lång bakgrund från näringslivet med olika roller inom bank och pr. 
Read more
Button Text
Press release
2023-10-02

Four Founders of Netlight fortsätter sin långsiktiga investering i unga changemakers i Östafrika - förlänger samarbetet med Help to Help

Stiftelsen Four Founders of Netlight har samarbetat med Help to Help sedan 2019 och väljer nu att förlänga samarbetet i ytterligare fem år, till och med 2027. Tack vare stödet från Four Founders of Netlight har Help to Help markant kunnat öka expansionstakten och möjliggöra högre utbildning för fler studenter i Tanzania och Uganda.
Read more
Button Text
Blog post
2023-09-22

Utökat samarbete med Clara Financial Consulting AB

Clara Financial Consulting är sedan 2017 en långsiktig samarbetspartner till Help to Help. I våras var de med på partnerresan till Dar es Salaam . Läs mer om samarbetet i artikeln via länken nedan. 
Read more
Button Text
Media
2023-09-20

Sydsvenskan: Tunga skånska finansiärer bakom Lundaprofilers satsning

Help to Helps VD Clara Luthman samt grundare och styrelseordförande Malin Cronqvist intervjuas i Sydsvenskan, om satsningen på unga changemakers och hur samarbeten med näringslivet kan skapa stora positiva samhällseffekter.
Read more
Button Text
Press release
2023-09-20

Tetra Laval förlänger samarbetet med Help to Help - stöttar unga changemakers i Uganda

Tetra Laval har samarbetat med Help to Help sedan 2017 och har möjliggjort vår expansion till Uganda. Nu förlänger industrikoncernen samarbetet i ytterligare sex år, till och med 2028. Tack vare stödet från Tetra Laval har hittills närmare hundra unga changemakers i Uganda kunnat utbilda sig till agronomer, jordbruksingenjörer, livsmedelstekniker och andra samhällsviktiga yrken.
Read more
Button Text
Blog post
2023-05-11

Ta del av Help to Helps årsredovisning för 2022

Vi på Help to Help är stolta över att kunna presentera vår årsredovisning för det gångna året. Några höjdpunkter är att vi under året betalade skolavgifter för 431 briljanta changemakers, och 129 tog examen. Totalt passerade vi över 700 studenter i stipendieprogrammet och över 9 000 unga har tagit del av aktiviteter inom Help to Help Academy. Vi lanserade Help to Helps alumninätverk och slog rekord i insamlade medel.
Read more
Button Text
Blog post
2022-12-20

Claras nyårskarameller 2022

Under 2022 firade Clara ett år som VD och Help to Help fyllde 12 år. Läs mer om vad vi haft för oss under året i Claras nyårskarameller!
Read more
Button Text
Press release
2022-12-19

Bravura ger en annorlunda julgåva till sina kunder

Bemannings- och rekryteringsföretaget Bravura och Help to Help har samarbetat sedan 2017. Hittills har Bravura donerat närmare 1 miljon kronor, som bidragit till att över 700 unga changemakers i Tanzania och Uganda kunnat utbilda sig till läkare, ingenjörer, lärare och andra samhällsviktiga yrken. Nu inför julen valde Bravura att ge en extra gåva och samtidigt engagera sina kunder.
Read more
Button Text
Press release
2022-11-17

Entreprenören Christian Appel invald i Help to Helps styrelse

Help to Help har valt in Christian Appel som ny ledamot i styrelsen i Sverige. Christian tillför värdefull erfarenhet från över 30 år inom ledarskap, entreprenörskap och försäljning med sin bakgrund på bland annat WorkShop International och Försvarsmakten.
Read more
Button Text

 DONATE NOW!