NEWS & MEDIA

Blog post
2023-05-11

Ta del av Help to Helps årsredovisning för 2022

Vi på Help to Help är stolta över att kunna presentera vår årsredovisning för det gångna året. Några höjdpunkter är att vi under året betalade skolavgifter för 431 briljanta changemakers, och 129 tog examen. Totalt passerade vi över 700 studenter i stipendieprogrammet och över 9 000 unga har tagit del av aktiviteter inom Help to Help Academy. Vi lanserade Help to Helps alumninätverk och slog rekord i insamlade medel.
Read more
Button Text
Blog post
2022-12-20

Claras nyårskarameller 2022

Under 2022 firade Clara ett år som VD och Help to Help fyllde 12 år. Läs mer om vad vi haft för oss under året i Claras nyårskarameller!
Read more
Button Text
Press release
2022-12-19

Bravura ger en annorlunda julgåva till sina kunder

Bemannings- och rekryteringsföretaget Bravura och Help to Help har samarbetat sedan 2017. Hittills har Bravura donerat närmare 1 miljon kronor, som bidragit till att över 700 unga changemakers i Tanzania och Uganda kunnat utbilda sig till läkare, ingenjörer, lärare och andra samhällsviktiga yrken. Nu inför julen valde Bravura att ge en extra gåva och samtidigt engagera sina kunder.
Read more
Button Text
Press release
2022-11-17

Entreprenören Christian Appel invald i Help to Helps styrelse

Help to Help har valt in Christian Appel som ny ledamot i styrelsen i Sverige. Christian tillför värdefull erfarenhet från över 30 år inom ledarskap, entreprenörskap och försäljning med sin bakgrund på bland annat WorkShop International och Försvarsmakten.
Read more
Button Text
Blog post
2022-07-01

Uppsatssamarbete med KTH-studenter: Skills Development

Caroline Malmqvist och Lovisa Kullman, som studerar industriell ekonomi vid KTH i Stockholm, har under våren skrivit sin masteruppsats i samarbete med Help to Help. Temat var Skills Development - to support graduates in entering the labour market in Tanzania‍.
Read more
Button Text
Press release
2022-06-30

Kommunikationsstrategen Stefan Olsson invald i Help to Helps styrelse

Stiftelsen Help to Help har valt in Stefan Olsson som ny ledamot i styrelsen i Sverige. Stefan tillför värdefull erfarenhet från över 20 år inom kommunikation och pr med sin bakgrund på bland annat pr-byrån Prime och som fristående rådgivare till börsbolag och myndigheter.
Read more
Button Text
Blog post
2022-04-11

Help to Help har sökt till Draknästet – utmanar bilden av den traditionella entreprenören

Nu i vår har vi på Help to Help sökt till SVT:s Draknästet - vi ville se om drakarna var redo att utmana sig själva att tänka utanför den gängse entreprenörsdefinitionen och investera i social return on investment.
Read more
Button Text
Press release
2022-01-17

Help to Help växer och rekryterar Jenni Ginström som Head of Growth and Partnerships

Help to Help har rekryterat Jenni Ginström till en ny roll som Head of Growth and Partnerships. Jenni tillför värdefull erfarenhet från finans, pr och kommunikation med sin bakgrund på bland annat Danske Bank och pr-byrån Westander.
Read more
Button Text
Blog post
2021-12-30

Claras nyårskarameller

Rekord i antal studenter, förlängt förtroende hos våra partners och ett växande team! Det är bara några av nyårskaramellerna som vår VD Clara väljer när hon sammanfattar året.
Read more
Button Text

 DONATE NOW!