NEWS & MEDIA

Press release

2022-12-19

Bravura ger en annorlunda julgåva till sina kunder

Bemannings- och rekryteringsföretaget Bravura och Help to Help har samarbetat sedan 2017. Hittills har Bravura donerat närmare 1 miljon kronor, som bidragit till att över 700 unga changemakers i Tanzania och Uganda kunnat utbilda sig till läkare, ingenjörer, lärare och andra samhällsviktiga yrken. Nu inför julen valde Bravura att ge en extra gåva och samtidigt engagera sina kunder.

Bravura och Help to Help har samarbetat sedan 2017. Hittills har Bravura donerat närmare 1 miljon kronor, som bidragit till att över 700 unga changemakers i Tanzania och Uganda kunnat utbilda sig till läkare, ingenjörer, lärare och andra samhällsviktiga yrken. Utöver det ekonomiska stödet har medarbetare från Bravura fått möjlighet att bidra med kompetens inom rekrytering, bland annat vid intervjuer av studenter till stipendieprogrammet.


Varje år skänker Bravura 1% av vinsten till Help to Help. Nu inför julen valde de att ge en extra gåva och samtidigt engagera sina kunder. Gåvan om 25 000 kronor kommer från Bravura med samarbetspartners. Bravura vill med julgåvan involvera sina kunder och inspirera och skapa intresse för Help to Help, vilket förhoppningsvis kan leda till fler dialoger och nya partnerskap på sikt.

- I år ville vi göra något annat än att ge ”vanliga” julklappar och istället skänka en gåva till en riktigt bra sak. Vi tog hela potten för julgåvor och satte i ett gåvobevis som bidrar till utbildning för unga människor i Östafrika.

Det är tack vare våra kunder som vi har möjlighet att stötta Help to Help och därför vill vi involvera dem i samarbetet. Vi tycker att det som Help to Help gör är så viktigt och bra - därför vill vi hjälpa dem att hitta nya partnerskap så att de kan växa sin verksamhet,
säger Christoffer Hernius, Managing Director på Bravura Sverige.

Om Bravura

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals – talanger i början av karriären. Bravura hjälper både små och stora företag att hyra eller rekrytera kompetens inom tjänstemannaområdet och är idag ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige.

Läs mer om Bravura här: https://www.bravura.se/

Läs mer i artikeln här.

 DONATE NOW!